Romanian | English | Deutch | En francais 
 


Home -> Produse -->  Termorezistente

 

TermorezistenteTermorezistentele CAOM ofera o acuratete deosebita masurarii temperaturii in fluxurile tehnologice permitand in acelasi timp o folosire indelungata, fara intreruperi ale fluxului de productie pentru inlocuire.

Fiabilitatea acestor produse este determinata buna stabilitate in timp a materialelor termosensibile. Din acest motiv CAOM foloseste in productia de serie platina ca elemet termosensibil, datorita stabilitatii chimice si termice a acestui material. La solicitarea beneficiarului exista posibilitatea discutarii si executarii unor termorezistente cu materiale sensibile din cupru.

Pentru obtinerea unor masuratori cu un inalt grad de acuratete, termorezistentele CAOM pot fi livrate impreuna cu transmittere 4...20mA sau 20...4mA montate si calibrate impreuna.

In acest mod veti obtine masurari de o mare acuratete ale temperaturilor in toate etapele fluxului tehologic, avand garantia unui sistem fiabil, garantat de producator.Gama de termozistente existente in productia de serie a CAOM cuprinde:

- Termorezistente normale
- Termorezistente rapide
- Termorezistente cu cot
- Termorezistente pentru presiuni inalte
- Termorezistente plate
- Termorezistente miniatura 4,8 ohm si 5,8 ohm
- Termorezistente miniatura 9,7 ohm
- Termorezistente pentru incaperi
- Termorezistente pentru tancuri petroliere si tuburi etambou
- Termorezistente pentru rafinarii si petrochimie
- Termorezistente subminiatura
- Elemente sensibile din platina sau cupru
- Termorezistente cu flanse fixe
- Termorezistente perechi pentru contoare de energie termica.

Termorezistentele CAOM sunt produse in doua clase de precizie, A si B, ca valoarea rezistentei de 46, 50, 100, 500, 1000, 2*50, 2*100 ohm, valoarea raportului W100 de 1,391,1,385 sau 1,426 si constanta de timp 5-90s

Tipuri de protectie: normala sau antiexploziva

CAOM este titular de certificat de aprobare de model, emis de Biroul Roman de Metrologie Legala pentru termorezistentele produse.


Download PDF