Romanian | English | Deutch | En francais 
 


Home -> Produse --> Aparate de masura si control -->  Microindicator universal pentru masurarea si indicarea marimilor din proces MIU 04, MIU 05, MIU 06

 

Microindicatoare universale pentru masurarea si indicarea marimilor din proces MIU 04, MIU 05, MIU 06


Seria CAOM MIU reprezinta sisteme integrate hardware/software care permit masurarea si afisarea unor marimi de intrare precum si semnalizarea si alarmarea depasirii a unor limite de masura programabile. Fiecarei alarme ii corespunde un contact de tip releu normal inchis sau normal deschis, releele putand fi energetizate sau dezernegetizate la alarma.Sistemele CAOM MIU sunt proiectate pentru a face parte din sisteme de automatizare a proceselor industriale, permitand in plus fata de alte sisteme de masurare si afisare programarea facila a urmatorilor parametri:

- tipul marimii de intrare (curent, termocuplu, termorezistenta);
- domeniul de intrare;
- domeniul de iesire;
- limitele de alarmare;
- histerezis pentru releu;
- tip actiune releu;
- valori de calibrare;
- numar de zecimale;
- constanta de filtrare;
- rezistenta fir (pentru termorezistente pe 2 fire).

Programarea parametrilor se face prin taste de navigare si validare / invalidare, in combinatie cu meniurile si submeniurile existente. Starea sistemului este indicata prin leduri de semnalizare:

- leduri care semnalizeaza conectarea releelor de alarmare;
- leduri care semnalizeaza indeplinirea conditiilor de alarmare;
- led PRG indica faptul ca aparatul este in regim de programare parametri.

Toate sistemele CAOM MIU accepta ca marimi de intrare termocuple, termorezistente, tensiune si curent, putand furniza la iesire un curent 4-20 mA (cu sursa proprie de alimentare pentru iesire), curent proportional cu o parte sau intreg domeniul de intrare.

Toate sistemele CAOM MIU pot fi conectate la PC interfata Rs485 (serial) prin intermediul protocolului de comunicatie gPMICRONET (de firma).

Afisajul standard oferit pentru sistremele MIU 04 - 06 este cu segmente LED cu caractere de 14,3 * 8 mm, asigurind o vizibilitate buna a cifrelor afisate. La varianta MIU 06 se poate livra, optional, un sistem de afisare LCD.

!!!!!AICI E Un TABEL

Facilitati supliementare ale sistemului CAOM MIU 05:

- accepta ca marime de intrare o rezistenta;
- iesirile sunt izolate galvanic;
- afisarea unitatii de masura.

Facilitati supliementare ale sistemului CAOM MIU 06:

- accepta ca marime de intrare o rezistenta;
- iesirile sunt izolate galvanic;
- afisarea unitatii de masura (varianta afisaj LCD);
- include un regulator tip PID;
- memoreaza valorile masurate pe memorie flash.

Sistemele si componentele de automatizari realizate si integrate de CAOM sunt proiectate si produse in conformitate cu standardele ISO 9001, fiind posibile customizari hardware si software in conformitate cu cerintele concrete ale utilizatorilor.


Download PDF