Romanian | English | Deutch | En francais 
 


Home -> Produse --> Aparate de masura si control -->  Convertor Frecventa-Curent (Frecventmetru) C.F.C.P

 

Convertor Frecventa-Curent (Frecventmetru) C.F.C.P


Seria CAOM C.F.C.P. cuprinde sisteme integrate hardware/software proiectate pentru sisteme de automatizare a proceselor industriale. Aparatele pot fi conectate intr-un sistem de masura si comanda, pentru a masura si afisa o frecventa din proces.CAOM C.F.C.P. permit programarea a 2 limite de alarma. Fiecarei limite ii este atasat un histerezis programabil si un contact tip releu normal deschis.

Programarea parametrilor se face prin patru taste de navigare si validare / invalidare, in combinatie cu meniurile existente.

Afisarea frecventei masurate se face pe 4 digiti, folosindu-se celule cu 7 segmente (LCD), marimea caracterului fiind de 12,7x7 mm, asigurandu-se o vizibilitate buna a cifrelor.

Starea sistemului este semnalizata de trei LED-uri de pe panoul frontal, unul verde ce indica prezenta tensiunii si doua rosii ce semnaleaza aparitia conditiilor de alarmare.

Semnalul de intrare este o tensiune alternativa, cuprinsa intre 0,5 V si 100 V si cu frecventa cuprinsa intre 0,01 Hz si 9999 Hz.

Aparatul are o intrare pentru semnalul a carui frecventa se masoara, o intrare de alimentare 220 V c.a., o iesire in curent unificat (4 - 20 mA) proportionala cu valoarea frecventei masurate si o pereche de iesiri asociate celor doua alarme.

Aparatele pot fi prevazute (optional) cu o interfata Rs485 pentru comunicare in retea, utilizand protocolul gp MICRONET. Se poate utiliza un program de monitorizare a frecventelor, ce permite conectarea in retea RS485 a 30 de aparate.

Sistemele si componentele de automatizari realizate si integrate de CAOM sunt proiectate si produse in conformitate cu standardele ISO 9001, fiind posibile customizari hardware si software in conformitate cu cerintele utilizatorilor.


Download PDF