Romanian | English | Deutch | En francais 
 


Home -> Produse --> Aparate de masura si control -->  Modul achizitie MAD 50, MAD 18, MAD 5, MAD 68

 

Modul achizitie MAD 50, MAD 18, MAD 5, MAD 68


Seria de produse CAOM M.A.D. cuprinde module care au rolul de a prelua datele referitoare la parametrii proceselor industriale si de a transmite aceste date spre monitorizare pe un computer, si /sau de a comanda deschiderea sau inchiderea unui releu de comanda.

Seria de produse CAOM M.A.D. poate fi conectata in retele RS 485 pentru monitorizarea de pe calculator a intrarilor, pentru setarea parametrilor si citirea acestora. Toate modulele CAOM M.A.D. semnalizeaza prin LED-uri starea aparatului, a retelei si erorile de functionare. Toate modulele CAOM M.A.D. sunt controlate de un microntroler, ceea ce le permite functionarea independenta de retea, memorarea parametrilor in memoria interna si afisarea locala a acestora (optional).MODULE CAOM M.A.D.

- CAOM M.A.D. UNIVERSAL este un modul de achizitie date care poate functiona ca modul de achizitie date cu o intrare analogica (M.A.D. 13), modul de achitie analogic si digital cu 2 iesiri tip open collector (M.A.D. 11 si M.A.D. 11D, M.A.D. 12, M.A.D. 14D) sau modul de achizitie, comunicatie si control cu o intrare analogica, trei iesiri tip releu de comada si o iesire in curent unificat pentru regulatorul PID (M.A.D. 22/PID).
- CAOM M.A.D.DM 15+ este un modul de achizitie de date echipat cu sase intrari configurabile in termorezistenta, rezistenta, tensiune sau curent. Modulul are o memorie proprie de 8 Mb.
- CAOM M.A.D.50 este un modul de achizitie si comanda capabil sa monitorizeze sapte intrari digitale izolate galvanic si sa comande opt iesiri digitale open-collector.
- CAOM M.A.D.18 este un modul de cu 8 intrari analogice in tensiune si curent, de tip termocuple, tensiune, curent.
- CAOM M.A.D.51 este un modul de achizitie digital care monitorizeaza 16 intrari digitale diferentiale izolate galvanic.
- CAOM M.A.D.68 este un modul de comanda cu iesiri in releu. In configuratia modulului intra opt relee, patru dintre acestea au doua contacte accesibile din exterior iar celelalte patru au 3 contacte, comandate de catre un microcontroler.
- CAOM M.A.D.40 este un modul destinat monitorizarii si conducerii proceselor industriale. Modulul are 12 canale de intrare digitale, 12 canale de iesire digitale de tip open-collector, 8 canale analogice de intrare neizolate in curent 4-20mA, 4 canale analogice virtuale, 4 regulatoare PID (de tip continuu, bipozitional, tripozitional), cate 4 alarme/ canal ce pot fi atasate canalelor analogice de intrare. Optional se pot adauga max.4 canale de intrare analogice in curent 4-20mA, izolate galvanic, max.4 canale iesire analogic in curent 4-20mA, izolate galvanic, istoric de evenimente si de date de 8Mb.


Download PDF