Romanian | English | Deutch | En francais 
 


Home -> Produse -->  Dispozitive de strangulare

 

Dispozitive de strangulareDispozitivele de strangulare produse de CAOM ofera beneficiarilor posibilitatea de a cunoaste si controla debitul fluidelor care circula in instalatiile industriale.

CAOM are in productia curenta de serie urmatoarele tipuri de dispozitive de strangulare:

- diafragme cu camere inelare
- diafragme cu prize unghiulare
- diafragme cu prize la flanse
- diafragme cu prize la D si D/2
- ajutaj la sfert de cerc
- diafragme cu prize unghiulare in flanse plate
- diafragma segment

In functie de agresivitatea chimica a mediului, de presiunea si temperatura lichidelor consultantii CAOM SA va vor recomanda materialele din care sa fie executate dispozitivele de strangulare.

CAOM SA executa la cererea beneficiarului dispozitive de strangulare customizate, dupa cerintele concrete ale beneficiarului, programul propriu de dimensionare al acestor dispozitive fiind avizat de Institutul National de Metrologie cu nr. 448/19.04.1996. Dispozitivele de stragulare pot fi redimensionate in doua variante:

- calculul unei noi limite superioare a domeniului de debit;
- calculul unei noi presiuni diferentiale maxime.

In ambele situatii, pe langa datele cuprinse in specificatia tehnica se va preciza diametrul orificiului discului dispozitivului de strangulare cu precizie de sutime de mm si tipul dispozitivului de strangulare, in schimb nu se va preciza valoarea parametrului ce urmeaza a fi calculat.

La livrare produsul este insotit de fisa de calcul, certificatul de calitate si garantie. CAOM SA poate executa si dispozitive de strangulare pentru care breviarul de calcul a fost realizat de terti.

Sistemele si componentele de automatizari realizate de CAOM sunt proiectate si produse in conformitate cu standardele ISO 9001, fiind posibile customizari.


Download PDF