Romanian | English | Deutch | En francais 
 


Home -> Produse -->  Transmitere

 

Transmitere


Transmiterele au rolul de a transforma variabilele fizice ale proceselor industriale (presiune, temperatura) in semnal electric conditionat si standardizat. Transmiterele produse de CAOM ofera utilizatorilor urmatoarele facilitati:
- conectare pe doua fire cu protectie la conectarea inversa cu o dioda serie . La cerere se pot executa transmitere cu protectie cu dioda Zenner sau Transorb.
- iesire proportionala cu marimea de intrare sau intermediara
- iesire directa 4 ... 20mA sau inversa (20...4mA)
- semnalizarea intreruperilor in circuitul senzorului
- modularitate si flexibilitate in montare si in configurare, functie de cerintele concrete ale fluxurilor tehnologice ale partenerilor.


Gama de produse din seria transmiteterelor incluse in productia de serie a grupului de firme Caom cuprinde:


- Traductoare de temperatura cu iesire in semnal unificat
- Transmitere 4-20mA model TX-01

- compensarea rezistentei si variatiei rezistentei cu temperatura a cablurilor de legatura pentru modelele cu intrare pentru semnal parametric rezistiv si intrare pentru senzor de temperatura de tip LM135/LM235/LM335 in cazul conectarii pe 3 fire si compensarea temperaturii jonctiunii de referinta pentru modelele cu intrare pentru termocuplu;

- constructie miniaturizata in carcasa din poliamida grafitata, rezistenta la temperaturi ridicate.


- Transmitere 4-20mA model TX-02


- iesire proportionala cu marimea de intrare (rezistenta, tensiune) sau cu parametrul dupa care variaza marimea de intrare (varianta liniarizata);

- montare in panourile de automatizare pe sine purtatoare sau prindere pe placa cu un dispozitiv de adaptare;

- gama foarte larga de senzori folositi;

- posibilitatea realizarii de aparate pentru masurarea diferentei de temperatura;

- compensarea rezistentei si a variatiei rezistentei cu temperatura a cablurilor de legatura;

- carcasa paralelipipedica din ABS cu 1 sau 2 canale identice sau diferite, complet separate electric.- Transmiter Inteligent Universal cu izolatie galvanica TRU-02

Adaptoarele TRU-02 au ca principal beneficiu suplimentar fata de celelalte modelel de transmitere separarea galvanica intre intrare si iesire pentru a putea proteja aparatura de automatizare de tensiuni periculoase, de puneri la masa sau rezistentele de izolatie scazute ale elementelor din componenta (traductoare sau elemente de executie), de circulatia curentilor vagabonzi. Aparatul este realizat cu microcontroler programabil ceea ce permite conectarea la intrarea a mai multor tipuri de traductori.


- Convertor tensiune - curent cu izolare galvanica UI IG T24

Realizeaza conversia marimii de intrare (tensiune de 0-10V) in marimea de iesire (curent de 4 - 20 mA), asigurand separarea galvanica intre intrare si iesire.

- Izolator galvanic IG CU T-24/ IG CU

Realizeaza conversia marimii de intrare (curent 4 - 20 mA) in marimea de iesire (curent de 4 - 20 mA), asigurand separarea galvanica intre intrare si iesire si asigurand / neasigurand alimentarea sursei de iesire.

Sistemele si componentele de automatizari realizate si integrate de CAOM sunt proiectate si produse in conformitate cu standardele ISO 9001, fiind posibile customizari in conformitate cu cerintele utilizatorilor.


Download PDF