Romanian | English | Deutch | En francais 
 


Home -> Despre noi

 

Grupul de firme CAOM
Inovare tehnologica. Calitate certificata. Experienta demonstrata

De la infiintarea societatii, acum 12 ani, activitatea firmei a fost condusa de aceste principii. Specialistii cu experienta teoretica si practica in domeniul cercetarii tehnologice si a automatizarii proceselor industriale au fost, de-a lungul timpului, motorul de dezvoltare atat al gamei de produse cat si al competentelor tehnologice a mai noilor membri ai echipei CAOM. Firma a proiectat, integrat si realizat game de produse de masura si control a proceselor industriale care cuprind termorezistente, termocuple, transmitere, dispozitive de strangulare, cabluri de prelungire pentru termocupluri, aparate de masura si control, software industrial.

Echipa CAOM SA are ca obiectiv fundamental proiectarea, executia si implementarea unor sisteme de automatizari care sa raspunda tuturor necesitatilor partenerilor nostri, permitandu-le, in acelasi timp, sa obtina un raport optim pret / performanta.

Gama de produse de serie si stocurile curente ale firmei sunt astfel dimensionate incat partenerii nostri sa obtina in cel mai scurt timp produsele necesare la un raport optim pret / calitate. Mai mult, gratie colectivului experimentat in activitatea de cercetare - proiectare, exista posibilitatea de a realiza produse customizate, special pentru necesitatile noilor nostri parteneri. Dinamismul si profesionalismul departamentului productie, odata cu experienta in implementarea proiectelor complexe, vor duce la realizarea in cel mai scurt timp a produselor de serie mica sau medie in domeniul automatizarilor industriale de care afacerea dumneavoastra are nevoie pentru a creste durabil.


- Rezultate
- Domenii de competenta
- Grupul de firme CAOM - Politica de mediu