Romanian | English | Deutch | En francais 
 


Home -> Solutii -->  CAOM Celsius 3 Plus - Sistem de monitorizarea temperaturilor

 

CAOM Celsius 3 Plus - sistem de monitorizarea temperaturilor


Solutia software Caom Celsius 3 Plus a fost dezvoltata de echipa de productie software a grupului de firme CAOM ca varianta stantardizata dar flexibila pentru monitorizarea in multiple puncte a temperaturilor pe fluxul de productie sau in cadrul depozitelor cu marfuri perisabile.

Sistemul aduce 3 plusuri importante:

1. Monitorizarea temperaturii proceselor, cu memorarea si vizualizarea istoricelor temperaturilor in toate punctele procesului de productie sau depozitare. Datele pot fi vizualizate in forme grafice diverse, intuitive, posibil de modificat de catre utilizator.2. Utilizare usoara si sigura. Conectarea unor noi senzori se face automat, gratie facilitatii de scanare automata a retelei de echipamente pentru detectarea dispozitivelor, astfel ca introducerea unui nou dispozitiv respectiv eliminarea unuia existent in /din retea nu va necesita nici un fel de setare suplimentara sau configurare a aplicatiei din punct de vedere al utilizatorului final. Toate dispozitivele nou detectate sunt conectate pe porturi uzuale ale unui calculator de tip PC (RS232 sau USB). Securitatea sistemului este asigurata prin parola de protectie pe mai multe nivele de siguranta.

3. Controlul deplin al proceselor. Utilizatorul poate seta de la distanta (de pe PC) parametrii echipamentelor (game de intrare, limite de alarmare, etc), iar atingerea limitelor de alarmare declanseaza alarmarea acustica si vizuala.

CAOM Celsius 3 plus a fost proiectat modular, putand fi modificat/ adaptat in conformitate cu cerintele utilizatorilor.